INSPIRACIJA


Otroci so vir neskončne inspiracije za starše po vsem svetu in prav na tako se je začela tudi zgodba o kidsme. Ustanovitelj kidsme in njegova žena sta bil presrečna, ko se jima je rodil sin Edwin. Zavezala sta se, da bosta aktivna in vključena starša in da bosta svojemu otroku omogočila kar se da zdravo življenje.

Edwinov oče je želel, da njegov sin okusi čim različnejšo hrano, saj je sam zelo cenil različne kulture in kuhinje sveta. Želel si je, da bi mali Edwin lahko skupaj s svojima staršema ob obrokih užival v pestrosti okusov in tekstur.

Vendar je bil prehod iz tekoče na gosto hrano za Edwina in njegovega očeta, ki mu je pri tem pomagal, zelo neprijeten. Hranjenje z žlico med obroki je postalo zelo zahtevno in utrudljivo;obstajala je tudi možnost, da se Edwin lahko zaduši. Poleg tega je bilo hranjenje zelo enosmeren proces od starša k otroku, zato je bil Edwin med tem samo pasiven opazovalec. Edwinov oče je kmalu ugotovil, da se s podobnimi težavami srečujejo številni starši.

Tako se je Edwinov oče odločil, da bo vzel zadevo v svoje roke. Kot izumitelj z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju izdelkov za otroke je našel rešitev in izdelal prototip, ki je kasneje postal Food Feeder pripomoček za hranjenje. Food Feeder je Edwinu omogočil, da je postal med hranjenjem aktiven, saj se je lahko hranil sam. Čas obrokov je tako postal prijeten in Edwinovi starši so sina z veseljem opazovali, kako enostavno raziskuje nove okuse in teksture. S Food Feeder-jem so mu omogočili, da je pri nižji starosti okusil svežo hrano in tako svojo prehrano že zgodaj obogatil s pomembnimi vitamini in minerali, ki mu bodo pomagali zrasti.

Kidsme z vami z veseljem deli enostavno rešitev, ki jo je navdihnil ustanoviteljev sin. Kidsme Food Feeder vašemu otroku omogoča, da se varno in enostavno hrani sam in tako odkriva nove okuse. Vaši obroki bodo tako postali prijetni in v njih boste skupaj s svojim otrokom uživali.

kidsme otroci navdihujejo in to nam omogoča, da lahko ustvarjamo inovativne, visoko kakovostne izdelke, ki vam pomagajo, da spremenite vsakdanje trenutke v posebne in nepozabne izkušnje.

NAŠA MISIJA

Naša misija je ustvarjati varne in inovativne izdelke, ki koristijo otrokovemu razvoju. Z našimi izdelki želimo opolnomočiti otroke in jih spodbuditi, da aktivno sodelujejo pri odkrivanju novih okusov in tekstur ter da pri tem uživajo.